Mevrouw Sanne - Mevrouw Sanne
93
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-93,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mevrouw Sanne

Schrijven is een lang gekoesterde droom, jaren geleden heb ik met een vriendin een schrijfcursus gevolgd. Zij is erg goed, schrijft vele columns en is bezig met een boek. Ik had moeite met schrijven. Ik wilde direct een bestseller schrijven. Dat is niet heel realistisch. Het schrijven heb ik dus gelaten voor wat het is. De afgelopen maanden ben ik alleen maar nieuwe dingen gaan doen. Ik ben het schrijven ook weer gaan oppakken.

 

Ik vind schrijven dus echt heel erg leuk. Belangrijker nog de laatste tijd lukt het me ook nog om een redelijk artikel te schrijven. Mijn laatste bijdrage op Linkedin is erg veel gelezen. Ik heb veel reacties ontvangen. Leuk! Het inspireert mij en ik ontmoet nieuwe mensen! In het kader van doen wat je leuk vind: ik blijf schrijven.

 

Schrijven voor Linkedin is anders dan een eigen blog. Op Linkedin moeten het zakelijk gerelateerde artikelen zijn. Ik wil meer kunnen schrijven, vandaar deze site: mevrouwsanne.nl.

 

Ik schrijf over van alles, dat wat ik kwijt wil. Heb je vragen? Wil je meer over mij weten dan kun je contact met mij opnemen.

Sanne